|
Terka
|
 |
« : Listopad 03, 2008, 04:39:39 » |
|
Proszę o modlitwę za chorą Jadzię, jej mamusię, męża i za całą rodzinę, aby mocą Krwi Chrystusa zostali uzdrowieni na duszy i ciele.
|
|
|
|
|
|
łogosławiona Krew Jezusowa!
|
|
|
|
Lidia
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 08, 2008, 08:11:22 » |
|
Proszę o modlitwę za Monikę i jej córeczkę, która się wcześniej urodziła. aby była zdrowa i mogła opuścić inkubator.
|
|
|
|
|
|
Dla Ciebie Jezu i z Tobą Maryjo.
|
|
|
reni@
Potok

Błogosławiona Krew Jezusowa!
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 16, 2008, 06:48:34 » |
|
Proszę o modlitwę bym podjęła dobrą decyzję 
|
|
|
|
|
|
quot; O przepaści, o Bóstwo wieczne, o morze głębokie! Cóż mogłeś mi dać więcej nad siebie samego?" Św. Katarzyna ze Sieny
|
|
|
Dida
Moderatorzy
Jezioro

Dzięki Ci Panie za Ciało Twe i Krew
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 18, 2008, 10:27:18 » |
|
Proszę o modlitwę za zmarłą wczoraj babcie mojej przyjaciółki, miała na imię Marysia.
Proszę również o modlitwę za umierającą babcie Magdaleny, by wspólnie wspierali się w tych ostatnich wspólnie spędzonych na ziemi chwilach.
|
|
|
|
|
|
Ukaż mi Panie swą twarz. Daj mi usłyszeć Twój głos. Bo słodki jest Twój głos. I twarz pełna wdzięku. Ukaż mi Panie swą twarz...
|
|
|
Dida
Moderatorzy
Jezioro

|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 26, 2008, 09:28:10 » |
|
Proszę, otoczcie mnie modlitwą.
|
|
|
|
|
|
Ukaż mi Panie swą twarz. Daj mi usłyszeć Twój głos. Bo słodki jest Twój głos. I twarz pełna wdzięku. Ukaż mi Panie swą twarz...
|
|
|
|
Terka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 28, 2008, 09:27:25 » |
|
Proszę o zanurzenie w Najdroższej Krwi Baranka zmarłych Jadwigę Ligocką, Janinę Kania, Janusza Sztetnera. Proszę o ofiarowanie Kielicha cierpienia Moniki, osób uzależnionych, ich rodzin i tych, którzy służą im modlitwą, pracą, czasem, pomocą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asiątko
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 16, 2008, 12:39:45 » |
|
Proszę o modlitwę za tych wszystkich, którzy rodzinne Święta spędzają sami: chorych, uchodźców, emigrantów, osoby starsze, bezdomne... Niech i dla nich stanie się cud tej Świetej Nocy i niech pojawi się Ktoś...
|
|
|
|
|
|
"Czy jesteście aż tak nierozumni, że zacząwszy duchem chcecie teraz kończyć ciałem???" (Ga 3,3)
|
|
|
|
Terka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 02, 2009, 07:22:18 » |
|
Proszę o modlitwę za Misjonarzy Krwi Chrystusa, aby Przenajdroższa Krew naszego Pana, przelana w siódmej tajemnicy, napełniała mocą Ducha Świętego w wyborach Prowincjała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 03, 2009, 11:34:31 » |
|
W modlitwie dziękczynnej, proszę za ks.Jarosława, aby miłość do Przenajdrozszej Krwi była nagrodą za służbę Prowincjała i Moderatora.  W modlitwie błagalnej, proszę za ks.Franciszka, aby Przenajdrozsza Krew błogosławiła w nowej służbie Prowincjała i Moderatora. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 04, 2009, 03:53:25 » |
|
Proszę o modlitwę w intencji pięcioletniej Patrycji chorej na raka rdzenia kręgosłupa i jej rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dida
Moderatorzy
Jezioro

|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 05, 2009, 06:46:19 » |
|
Proszę o modlitwę za Asię i Kingę, by trudne sytuacje w jakich się znalazły, szybko się rozwiązały.
Proszę o modlitwę za wszystkich tych, którzy stracili pracę, by jak najszybciej było im dane ponowne zatrudnienie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 18, 2009, 09:58:17 » |
|
Proszę o modlitwę za osiemnastoletniego chłopca, który popełnił samobójstwo, aby Najdroższa Krew zlana w otchłanie piekła, stała się mocą przebłagalną za odebrane życie, a dla jego rodziny i przyjaciół mocą do rozpoczęcia nowego życia wiary, nadzieji i miłosci w Jezusa Chrystusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|